Contact

PauGerR

Hof van Rome 20
NL-7007JZ Doetinchem
Email:

Raoul A.M. Paulussen
tel.: +31 (0)6 212 36 139
Email:

Wie is PauGerR ....

PauGerRkomt voort uit de namen Paulussen en Gerritsen, waarbij Gerritsen de familienaam is van mijn vrouw Esther; zij ondersteunt mij op elk vlak. De R staat het mooie vakgebied Regeltechniek.

 

R.A.M. Paulussen (Raoul)

Raoul A.M. PaulussenNa een algemene opleiding als electromonteur gestart bij de Koninklijke Marine. In 15 jaar tijd veel van de wereld gezien en diverse vervolg opleidingen gevolgd, waaronder mijn MBO en ICT op HBO niveau. Eind 1997 als onderofficier netwerk-/systeembeheerder de dienst verlaten.

In 1998 als operator en later als coach van de afdeling Bediening en Beheer op Afstand werkzaam geweest bij GTI te Arnhem.

Vanaf 2000 een goede tijd mogen meemaken als procesengineer/projectleider M&R bij de Landis & Staefa Division onder Siemens. Door een reorganisatie in 2005 kwam hier abrupt een einde aan, toen Siemens bepaalde dat we centraal moesten gaan werken vanuit Den Haag. In deze periode ben ik door mijn oude werkgever gevraagd om in Arnhem de afdeling M&R te versterken als Projectleider/"afdelingshoofd".

Deze periode als zeer leerzaam ervaren, waarbij ik veel ervaring heb opgedaan in een diversiteit van projecten. Waarbij ik voornamelijk ingezet werd bij complexe projecten. Echter ook bij Cofely in 2010 een reorganisatie mogen meemaken, waardoor ik besloten heb om als zelfstandige verder te gaan.

 

Weersverwachting
Doetinchem
Meer weer in Doetinchem